Acid Factory ha fet el primer videoclip de Joan Masdéu a partir de fotografies

Per a la realització del clip s’han fet més de 37.000 fotos en diferents municipis del Baix Camp, Alt Camp, Tarragonès i Conca de Barberà

La productora reusenca Acid Factory s’ha encarregat de la realització del videoclip d’’El carrer dels Jocs Florals’, el primer senzill del disc de debut en solitari de Joan Masdéu, ‘Casa Murada’, que a partir d’aquesta setmana ja es pot veure a les televisions del país i a través d’Internet i les xarxes socials. La peculiaritat d’aquest treball és que està realitzat a base de fotografies, a partir d’una selecció de les més de 37.000 instantànies fetes. Les dues sessions d’enregistrament van tenir lloc els passats dies 26 i 27 de febrer entre els municipis d’Alcover, El Pinetell, Farena, Capafonts, Prades, La Mussara, Cambrils, Salou i Reus.

Tant la realització com la direcció del projecte ha anat a càrrec de la productora Acid Factory. Els operadors de càmera i els encarregats de l’edició i post-producció del videoclip d’‘El carrer dels Jocs Florals’ han estat Víctor Rubio i Vicenç Torrent, mentre que de la producció se n’ha encarregat David Fernàndez.

Acid Factory ja va realitzar el 2009 el darrer videoclip de Whiskyn’s abans de la seva dissolució, ‘Vitralls’, i el documental ‘Whiskyn’s. Tres-cents seixanta graus’ que va ser guardonat amb el primer Premi MemoriReus en el passat Festival Internacional de pel•lícules amb imatges d’arxiu Memorimage 2011.