1r Premi al millor Microfilm del FEC Cambrils-Reus 2008 per “Theodor Zavarov

Acid Factory hem aconseguit el Primer Premi al millor Microfilm del Festival Europeu de Curtmetratges FEC Cambrils-Reus. L’obra que hem presentat s’anomena ‘Theodor Zavarov’ i va ser enregistrada i produïda a Reus els dies 23 i 24 de febrer. Aquest concurs consistia en realitzar en trenta hores un curt d’un minut de durada a partir d’un element facilitat per l’organització del festival, que en aquest cas era una clau.

El curt ha comptat amb la col·laboració dels actors Hèctor Matilla, Robert Vilaplana i Francesc Damunt i s’ha enregistrat a les instal·lacions de l’emissora Punt 6 Ràdio de Reus i en un terrat de la plaça del Mercadal.

Moltes gràcies a tots els que ens vau ajudar durant el rodatge i als que ens heu donat el vostre suport.

D’esquerra a dreta: Hèctor Matilla (actor), David Fernàndez (Acid Factory), Francesc Damunt (actor), Vicenç Torrent (Acid Factory), Robert Vilaplana (actor) i Victor Rubio (Acid Factory).

matges del lliurament de premis de l’edició cambrilenca del Festival Europeu de Curtmetratges (FEC) Cambrils – Reus 2008, que ha tingut lloc aquesta tarda al Cinema Municipal de Cambrils.

En les fotografies veiem a David Fernàndez d’Acid Factory, que va recollir el premi obtingut per la nostra productora després de guanyar el Primer Premi al Millor Microfilm del festival per l’obra ‘Theodor Zavarov’.