Documental: “Whiskyn’s. Tres-cents seixanta graus 360º. El documental”

(Inici del documental)

 

Acid Factory s’ha encarregat de la realització de ‘Whiskyn’s. Tres-cents seixanta graus 360º. El documental’, un exhaustiu repàs als 17 anys de trajectòria de la banda musical reusenca, a través de la mirada i les opinions de 18 personatges que han marcat la seva trajectòria.

Els protagonistes d’aquestes entrevistes són els components que han posat fi a la banda i altres persones que han treballat amb el grup com són Joan Reig, Josep Thió, Pemi Rovirosa, Marc Parrot, Lluís Gavaldà i Pep Blay, entre d’altres. El documental parla dels orígens de Whiskyn’s i mostra imatges inèdites dels seus inicis, analitza què ha siginificat el grup i quin paper ha jugat dins el panorama musical català, i es parla obertament de com la crítica i el públic han acollit la seva proposta.

El reportatge ha estat dirigit per David Fernàndez, mentre que de la part tècnica se n’han encarregat Víctor Rubio i Vicenç Torrent. A més, inclou imatges d’arxiu de Televisió de Catalunya, de Canal Reus TV i de l’arxiu personal de Joan Masdéu, cantant i membre fundador del grup.

‘Whiskyn’s. Tres-cents seixanta graus 360º. El documental’ es va editar, el novembre de 2009, en un DVD que es va comercialitza conjuntament amb un disc recopilatori del grup (‘Tres-cents seixanta graus 360º’, Música Global 2009).

 >> RECONEIXEMENTS: