QUI SOM?

Acid Factory és una empresa nascuda a Reus l’any 2006 de la mà de joves periodistes i tècnics audiovisuals amb una àmplia experiència en diferents mitjans de comunicació tant d’àmbit local com nacional.  Oferim tota mena de serveis de comunicació (servei de premsa i de relació de mitjans, fotografia, publicitat, disseny gràfic…), encara que ens hem especialitzat en el terreny audiovisual (vídeos corporatius, espots, videoclips, documentals, televisió…).

Durant aquest temps hem treballat per a tota mena d’empreses, organismes i institucions plantejant solucions integrals pel que fa a estratègies de comunicació. Com a productora audiovisual hem produït tota mena de projectes, i alguns dels nostres treballs han estat reconeguts en diferents festivals i concursos d’àmbit estatal. Entre 2013 i 2017, Acid Factory també va ser l’empresa editora que va engegar Surtdecasa.cat Camp de Tarragona, el primer portal de cultura i oci del territori.

Com a promotors culturals, Acid Factory o Surtdecasa.cat Camp de Tarragona ha assumit l’organització de tota mena d’esdeveniments (concerts i festivals musicals, jornades audiovisuals, exposicions fotogràfiques…).

Víctor Rubio Calavia
https://www.linkedin.com/in/victorrubiocalavia

David Fernàndez Solé
https://www.linkedin.com/in/davidfernandezsole