Videoclip “Fuckin’ people” de Red Pèrill

Tot seguit us presentem un videoclip, que tot i que no és una feina 100% nostra, ens hi hem vist involucrats en molta mesura. Us posem en antecedents… Cap a principis de juliol, el Marc Mateu, músic igualadí amb experiència prèvia en diverses formacions musicals, decidia publicar un disc en solitari amb el pseudònim de Red Pèrill (que podeu escoltar i comprar per un preu ridícul aquí).

Saber de l’existència del Red Pèrill va ser cosa de la màgia d’Internet i, concretament, d’aquesta gran eina que és Twitter. Gràcies a ella, el Marc i el nostre membre fantasma d’Acid Factory, el Vicenç Torrent, es van conèixer i van decidir tirant endavant un videoclip. El Vicenç va pensar que no li vindria pas malament un cop de mà i… aquí és on nosaltres entrem en acció.

Després d’algunes reunions prèvies per encaminar com seria el videoclip, un cap de setmana gèlid de desembre ens vam plantar amb el Vicenç a Igualada i vam enregistrar el que podeu veure a continuació. Una barreja boja de Lynch i arts marcials de la que no us volem avançar gaire més. Mireu…

Gener 2015.