Acid Factory ha fet el cartell de les Festes de Misericòrdia 2010 de Reus

b5339-cartellmisericordiaAcid Factory ha elaborat el cartell de les Festes de Misericòrdia de Reus d’enguany, després de rebre l’encàrrec per part de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Reus. Del cartell se n’han editat postals, opis per a les parades d’autobusos i 3.000 cartells en format A3. A més, Acid Factory també hem confeccionat el programa d’actes de les festes i les samarretes i les xapes que es vendran a la Botiga de la Festa Major i que es presentaran properament.

Així en parla del cartell la nota de premsa elaborada per l’Ajuntament de Reus i que aquest dimecres s’ha repartit als mitjans de comunicació en la presentació de la imatge gràfica de Misericòrdia:


El cartell
Continuant la línia que encetada en les darreres edicions de les festes de fer l’encàrrec del cartell de les festes a una empresa de la ciutat o estretament vinculada amb Reus, enguany l’Àrea de Cultura de Ajuntament l’ha encarregat a l’empresa AcidFactory. La imatge del cartell dóna tot el protagonisme al foc i al Ball de Diables, de les espurnes de les carretilles dels quals en surten els diferents elements tradicionals de la festa major que configuren l’imaginari de Misericòrdia.


En aquest link, podeu veure el programa -en baixa qualitat i sense la publicitat que sortirà a la versió impresa definitiva- que ha penjat l’Ajuntament en el seu web i en el portal FestesReus.cat.